17.7.2020. 22:55
0
Ubjedljiva pobjeda West Hama nad Watfordom
Posljednju utakmicu 36. kola Premiershipa odigrali su West Ham United i Watford.

Domaća ekipa West Hama jako dobro je otvorila susret, a prvi gol pao je u 6. minuti. Strijelac za vodstvo domaće ekipe bio je Michail Antonio. Gosti se nisu uspjeli oporaviti od prvog gola, a samo nekoliko minuta poslije u 10. minuti Tomaš Souček pogodio je za 2 : 0. 

Svoju dominaciju West Ham je potvrdio u 36. minuti kada je pogodio Declan Rice te svoju ekipu odveo sa 3:0 na poluvrijeme. 

Domaćin je u drugo poluvrijeme ušao sa sigurnim vodstvom od tri gola razlike. Međutim, odmah na početku drugog poluvremena u 49. minuti igrači Watforda došli su do gola. Strijelac pogotka za goste bio je Troy Deeney. 

Do kraja utakmice nije bilo više pogodaka te je West Ham odnio pobjedu na ovom susretu.


(Nermana Crnčalo)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.