22.7.2020. 10:21
0
Bomba sa Apenina: Preokret oko Džekinog transfera!
Iako su italijanski mediji već duže vrijeme izvještavali da Roma želi prodati kapitena Edina Džeku zbog njegove visoke godišnje plaće od 7,5 miliona eura, jutros je "Sky Sport Italia" objavio da će Rimljani ipak pokušati zadržati našeg asa.

- Roma će dati prioritet prodaji nekih drugih igrača, a prodaja Edina Džeke došla bi u pitanje samo ako to finansije budu zahtjevale, konstatuje pomenuti italijanski medij. 

Čelnici Rome su u posljednje dvije godine dva puta dogovorili prodaju Džeke, prvo u Čelsi, a potom i u milanski Inter, ali je Dijamant oba puta na kraju odlučio ostati na rimskom Olimpiku.

Nije tajna da je kapiten Rome miljenik navijača Rimljana i sigurno je da bi njegovo ostanak “kupio mir na tribinama”, nakon loše sezone u kojoj je upitan i izlazak na evropsku scenu...
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.