25.7.2020. 21:28
0
Inter se približio Juventusu
Fudbaleri Intera slavili su u Genovi 3:0 u 36. kolu Serije A.

Milanski tim smanjio je zaostatak za Juventusom na samo četiri boda, ali i prekinuo niz od dva uzastopna remija.

Opet je Romelu Lukaku bio centralna figura pobjede Intera.

Belgijski napadač postigao je gol za vodstvo u 34. minutu. Biragi je centrirao, a Lukaku pobjegao čuvaru i sa četiri metra zatresao mrežu.

Drugi gol dao je Alexis Sanches sedam minuta prije kraja. Mozes je odlično prošao i centrirao, a Sanches lako poentirao.

Tačku na meč stavio je Lukaku pogotkom nakon kontranapada u 93. minutu. Ovaj put je driblinzima izbacio dva čuvara i poslao loptu u mrežu.

Genova je ovim porazom ostala u opasnoj zoni, pošto Lece koji je u zoni ispadanja ima četiri boda manje i meč zaostatka.




(Lejla Trle) 

Sport
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.