15.8.2020. 8:58
0
Gerard Pique rekao da se prvi nudi da ide iz Barcelone ako u klub stigne "svježija krv"
Bayern Munchen se plasirao u polufinale Lige prvaka tako što je sa nevjerovatnih 8:2 deklasirao Barcelonu.

Piše: Haris Ahbabović

Blaugrani je ovo najteži poraz u historiji Lige prvaka.

"Ovo nije ni prvi, ni drugi, a ni treći put da nam se dešava. Klub, jednostavno, treba neke promjene. Nisam pričao ni sa igračima, ni sa trenerom, ali ali je jasno da klub treba ozbiljne promjene. Ako će nova krv doći u Barcelonu, ja se prvi nudim da idem. Moramo svi da se pogledamo u ogledalo i da shvatimo šta je najbolje za klub i to je sada najbitnije", rekao je Gerard Pique nakon utakmice.

Podsjećanja radi, ovo je Barceloni najveći poraz ne samo u historiji Lige prvaka, nego i u historiji postojanja nakon 1951. godine i poraza od Espanyola sa 6:0.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.