25.8.2020. 22:09
0
Barcelona na nogama: Podnose se ostavke, izglasava nepovjerenje, a Puyol i Suarez otvoreno iskazali svoje stavove
Lionel Messi donio je odluku koja se činila nemogućom i rekao je Barceloni da želi otići nakon 20 godina u klubu, odmah nakon te vijesti organizovan je hitan sastanak čelnika kluba.

Kako javljaju tamošnji mediji, sastanak je završen, a atmosfera ispred kluba došla je do usijanja. Mediji, navijači, svi u nevjerici čekaju krajnji ishod. 

Čini se da je dio direktora podnio ostavke, a da su ostali potpisali nepovjerenje predsjedniku Bartomeuu.

Osim navijača, Argentincu podrška stiže i od saigrača. 

"Poštovanje i divljenje, Leo. Sva moja podrška, prijatelju", uputio je Twitt Puyol, a Luis Suarez mu je 'lajkao' twit i stavio emotikon aplaudiranja.

Trenutni ugovor Lionel Messi potpisao je 2017. godine. Ugovor ima jednostranu klauzulu o izlazu prije početka sezone 2020/21. 

Kako se danas moglo pročitati, ono što je Messi saopćio Upravi Barcelone jeste da mu je namjera da iskoristi klauzulu, ali njegov će odlazak sigurno imati teške prethodne pregovore.


(Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.