27.8.2020. 16:39
0
Ako Messi javno kaže da ostaje u Barceloni, predsjednik kluba podnosi ostavku
Josep Maria Bartomeu spreman je napustiti Barcelonu, pod uvjetom da Lionel Messi javno kaže da ostaje na Nou Campu.

Ovu informaciju donosi katalonska TV3, koja podsjeća da Bartomeu nije razmišljao o napuštanju predsjedničke fotelje nakon historijske katastrofe u Ligi prvaka protiv Bayerna pa čak ni poslije Messijevog zahtjeva o napuštanju kluba.

Čini se da se Bartomeu predmoslio, s jednim ciljem – a to je da Argentinac nastavi kontinuitet u Barceloni, klubu u kojem je već 20 godina,piše Faktor.

Bartomeu će od Messija tražiti da javno kaže kako je predsjednik “problem Barcelone”, nakon čega bi on odstupio s funckije.

Messijev ugovor s Barcelonom istječe na ljeto naredne godine. Posljednjih dana mnogo se govori o klauzuli koja je navodno u njegovom aktuelnom ugovoru, prema kojoj bi on mogao besplatno već ove godine dići sidro s Nou Campa.

(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.