31.8.2020. 10:28
0
UEFA nije uvažila žalbu: Susret protiv Macccabija 9. septembra u Haifi
Utakmica prvog pretkola Evropske lige između Maccabija iz Haife i FK Željezničar odigrat će se devetog septembra u Izraelu.

UEFA je u petak saopštila odluku da se odgođeni susret ponovo igra u Izraelu, a na odluku je FK Željezničar uložio žalbu. UEFA nije usvojila argumentacije našeg Kluba, te su potvrdili odluku da se utakmica igra u Haifi jer za to postoje svi potrebni uslovi.

Podsjećamo, utakmica između izraelskog predstavnika i Plavih s Grbavica trebala se odigrati u četvrtak, ali je odgođena zbog pet pozitivnih testova na COVID-19 koji su zabilježeni kod članova delegacije FK Željezničar, navodi se na web stranici kluba sa Grbavice. 

Ekipa Željezničara, kao i svi članovi delegacije koji su doputovali iz Izraela, još uvijek su u samoizolaciji i očekuju da što prije obave testiranja, te počnu s treninzima i pripremama za susret protiv Maccabija.



(Lejla Trle)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.