31.8.2020. 12:53
1
Susret Željezničara protiv Maccabija 9. septembra u Haifi
Utakmica prvog pretkola Evropske lige između Maccabija iz Haife i Željezničara bit će odigrana 9. septembra u Izraelu.

Evropska nogometna federaciaj je u petak saopćila odluku da se odgođeni susret ponovo igra u Izraelu, a na odluku je FK Željezničar uložio žalbu. UEFA nije usvojila argumentacije kluba, te su potvrdili odluku da se utakmica igra u Haifi jer za to postoje svi potrebni uslovi, saopćeno je iz FK Željezničar.

Utakmica između izraelskog predstavnika i "Plavih" s Grbavica trebala se odigrati u četvrtak, ali je odgođena zbog pet pozitivnih testova na COVID-19 koji su zabilježeni kod članova delegacije FK Željezničar.

Ekipa Željezničara, kao i svi članovi delegacije koji su doputovali iz Izraela, još uvijek su u samoizolaciji, a za sutra u 8.30 sati zakazano je testiranje.


(Fena)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.