3.9.2020. 9:21
0
Ramos želi da Messi ostane: On čini La Ligu i El Klasiko boljim
Kapiten Real Madrida, Sergio Ramos, izjavio je kako bi za špansku La Ligu i El Klasiko bilo najbolje da Lionel Messi ostane u Barceloni.

Ramos je isto tako poručio da je Messi zaslužio da sam odluči o svojoj budućnosti.

- On je zaslužio da sam odluči o svojoj budućnosti, ali ne znam da li je ovo najbolji način. Za španski nogomet, za Barcelonu i za nas, najbolje bi bilo da ostane. Leo čini špansku La Ligu, svoj tim i El Klasiko boljim. Uvijek želite pobijediti najbolje, a on je jedan od najboljih na svijetu - rekao je Ramos.

Podsjetimo, Messi je zatražio raskid ugovora s Barcelonom, smatrajući kako je klauzula po kojoj smije napustiti klub bez odštete još uvijek validna, jer je sezona zbog pandemije koronavirusa trajala duže.

Katalonci pak tvrde da je njegov ugovor važeći i da može ići samo ako neko plati obeštećenje od 700 miliona eura.



(Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.