3.9.2020. 21:03
0
Legenda bh. fudbala Elvir Baljić komentator utamica Zmajeva na Novoj BH
Elvir Baljić, bivši fudbaler bh. reprezentacije, trebao bi biti stručni komentator utakmica koje će naša fudbalska reprezentacija igrati u Ligi nacija i baražu za Euro 2021. Naime, pojedini mediji navode kako će se Baljić pridružiti sportskom timu Nove BiH, koja će prenositi ove mečeve.

Legenda bh. fudbala jučer je doputovala iz Istanbula, gdje živi dugi niz godina.

Fudbalska reprezentacija sutra igra utakmicu protiv Italije u okviru Grupe A Lige nacija, a Baljić bi trebao ispratiti i ovaj meč u svojstvu stručnog komentatora.

Očekuje se da će angažman Baljića kao komentatora dati novu energiju prijenosu utakmica Zmajeva, s obzirom na njegovo iskustvo i poznavanje bh. reprezentacije. Uz Baljića u komentatorskom timu naći će se novinari Nove BH Sabahudin Topalbećirević, Adis Hadžić i Denis Huseinbegović.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.