4.9.2020. 23:00
0
"Edin Džeko? Njemu je jedna šansa bila dovoljna da nam postigne gol"
Večeras je počela Liga nacija i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Piše: Haris Ahbabović

Naš nacionalni tim večeras je u Firenzi igrao protiv selekcije Italije, a na kraju je utakmica okončana bez pobjednika, 1:1.

Povela je naša reprezentacija preko kapitena i najboljeg stijelca u historiji bh. tima, Edina Džeke, koji je gol Talijana pogodio u 57. minuti.

Izjednačenje je stiglo deset minuta kasnije kada je Stefano Sensi matirao Ibrahima Šehića.

"Nismo imali sreće kod primljenog gola. Mislim da nam je falilo više strpljenja. Nismo u ugodnoj situaciji trenutno, ali idemo igrati sada protiv Nizozemske", rekao je Leonardo Bonucci, kapiten Azzurra, nakon utakmice.

"Edin Džeko? Sjajan igrač. Ima snagu, tehniku, čita igru. Dali smo mu malo prostora, ali njemu je jedna šansa bila dovoljna da nam postigne gol", rekao je stoper Juventusa.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.