5.9.2020. 16:27
0
Edin Džeko se oglasio na Instagramu i oduševio cijelu naciju
Edin Džeko je sinoć odigrao jednu od najboljih utakmica u dresu Zmajeva u posljednjih nekoliko godina.

Dijamant je u 58. minuti postigao lijep gol i naš tim u Firenzi doveo u vodstvo protiv jedne od najboljih selekcija svijeta, Italije. 

Kasnije su Azzurri preko Sensija uspjeli doći do boda (1:1), a skoro svi italijanski mediji su našeg reprezentativca proglasili za igrača utakmice. 

Na italijanskoj stranici Calcio Mercato je bio najbolji pojedinac susreta. Dobio je ocjenu 7, identičnu kakve su u dresu Italije dobili Sensi i Barella.

Gazzetta dello Sport, koja se smatra za najbolju novinu i Italiji, ocijenila je Zmajeve sa visokim ocjenema - naravno Džeku sa najboljom: Šehić (6,5), Cipetić (5), Šunjić (6,5), Saničanin (6), Kolašinac (5,5), Cimirot (6), Hadžiahmetović (5,5), Gojak (6,5), Višća (5,5), Hodžić (6), Džeko (7).

Džeko se nakon meča oglasio i na Instagramu - uspjeh Zmajeva je opisao u samo četiri riječi:

"Bravo momci, idemo dalje". 

 

Bravo momci, idemo dalje 🇧🇦

A post shared by Edin Dzeko (@ed_dzeko) on

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.