24.9.2020. 14:09
0
Zrinjski večeras na Kipru protiv APOEL-a traži prolazak u playoff rundu kvalifikacija za Europa ligu
Nogometaši Zrinjskog u trećem pretkolu Europske lige gostuje večeras u Nicosiji kod Apoela.

Trener Zrinjskog Mladen Žižović vjeruje da njegova momčad nije bez šanse, iako je Apoel jedna stepenica više u odnosu na ljubljansku Olimpiju koju su "Plemići" pobijedili prije sedam dana u drugom pretkolu.

"Neki oni pokažu na terenu da su favoriti, a mi ćemo pokušati iskoristiti našu šansu koju ćemo sigurno u jednom trenutku imati. Pokušat ćemo iskoristi njihove slabe strane koji i oni imaju. Ne igramo protiv Bayern pa da oni nemaju slabe točke koje smo vidjeli i na koje smo ukazali. Trebamo te točke iskoristi, smanjiti naše greške na minimum i dati svoj maksimum. Naravno, svi mi želimo prolaz, a je li to realna pokazat će utakmica", najavio je utakmicu Žižović.

Utakmica se igra od 20 sati uz izravan prijenos na kanalu Arenasport 4.

(NAP)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.