28.9.2020. 22:52
0
Liverpool se poigrao sa Arsenalom!
Liverpool je izborio pobjedu nad Arsenalom, a konačan rezultat bio je 3:1.
Domaća ekipa je bila favorit u uvodu utakmice, a na kraju su ostvarili zasluženu pobjedu.

Od prvog minuta je Liverpool bio bolji na terenu, ali u 25. minuti je uslijedio šok za njih jer je Arsenal došao do vodstva.

Bio je to prvi udarac gostiju ka golu, a strijelac je bio Lacazette nakon velike greške Robertsona koji je loše intervenisao.

Ipak, samo tri minute kasnije domaća ekipa je izjednačila. Gol je nakon slabe intervencije odbrane Arsenala postigao Mane.

Već u 34. minuti Liverpool je preokrenuo rezultat u svoju korist. Robertson je ostao sam, te je rutinski matirao Lenu.

U drugom poluvremenu najbolju šansu za izjednačenje imao je Lacazette, koji je izašao sam pred Alissona, ali ga nije uspio savladati.

Konačan rezultat postavio je Jota u 88. minuti, samo osam minuta nakon što je ušao u igru umjesto Manea.

Liverpool je nakon trećeg kola ostvario i treću pobjedu, te se nalazi na drugoj poziciji, dok je Arsenal nakon ovog poraza pao na petu poziciju, sa šest osvojenih bodova.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.