30.9.2020. 22:45
0
Gosti očitali lekciju domaćinu: Atalanta pobijedila Lazio u Rimu
Fudbaleri Atalante večeras su na Olimpicu pobijedili Lazio sa 4:1 u zaostaloj utakmici prvog kola Serije A.
Atalanta je očitala fudbalsku lekciju ekipi Lazija i zasluženo došla do tri boda. Gosti su poveli već u desetoj minuti kada je mrežu rimskog kluba zatresao Gosens.

Gosti su i večeras demonstrirali da se radi zaista o itekako uigranoj ekipi. Atalanta je do drugog gola došla u 32. minuti kada je fantastično pogodio Hateboer nakon asistencije Gosensa.

Samo devet minuta kasnije bilo je 0:3. Ovaj put na scenu je stupio Papu Gomez koji je sjajno matirao golmana Lazija.

Rimski klub uspio je da se vrati u 57. minuti i činilo se da imaju snage da se oporave od šoka. Domaći su smanjili na 1:3 golom Caiceda, ali to je večeras bilo sve do njih.

Atalanta je samo četiri minute kasnije sve riješila u ovoj utakmici kada je spektalularan gol postigao Papu Gomez koji je tako postavio konačnih 4:1.


Sada je Atalanta druga sa šest bodova, dok je Lazio na 11. mjestu sa tri osvojena boda.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.