3.10.2020. 21:51
0
Manchester United želi dovesti Cavanija
Ugledni britanski mediji objavili su danas da je Manchester United počeo pregovore o dovođenju Edinsona Cavanija, kojem je ovog ljeta istekao ugovor sa Paris Saint-Germainom.

Urugvajski 33-godišnji napadač je slobodan igrač nakon sedam godina boravka na Parku prinčeva i u toku su razgovori o mogućem prelasku na Old Trafford, objavio je “Sky Sports“. Dolazak iskusnog fudbalera donio bi menadžeru “crvenih đavola“ Ole Gunnaru Solskjaeru više opcija u napadu u sezoni u kojoj njegov tim očekuje borba na četiri fronta.

Cavani je karijeru počeo u urugvajskom Danubiju, da bi potom igrao za Palermo, Napoli i PSG. Za “svece“ iz Pariza odigrao je 301 takmičarsku utakmicu i postigao 200 golova. U dresu reprezentacije Urugvaja, s kojom je 2011. godine osvojio Copa Americu, upisao je 116 nastupa uz 50 pogodaka.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.