11.10.2020. 20:45
0
Čustović: Nizozemci su imali posjed lopte, ali nisu znali šta da urade s njom
Reprezentacija Bosne i Hercegovine je večeras na Bilinom polju uspjela vratiti djelić samopouzdanja nakon ispadanja iz baraža, a u Ligi nacija je podijelila bodove s favorizovanom Nizozemskom.

Utakmica je završena rezultatom 0:0.

Adnan Čustović, pomoćnik u stručnom štabu Zmajeva, bio je zadovoljan nakon utakmice.

"Kao što smo i predviđali, imali su posjed lopte. Ali, nisu znali šta da urade s tom loptom. U prvom dijelu nisu imali nijednu šansu, u drugom su imali neke prilike ali je Šeha dobro reagovao. Mi nismo iskorstili svoje šanse i završilo je 0:0", rekao je Čustović za Novu BH poslije meča.

"Hadžikadunić, Kadušić i Tatar su opravdali povjerenje. Momcima nemamo šta zamjeriti. Pokazali su borbenost i mentalitet nakon onog poraza od Sjeverne Irske", rekao je.

Zmajevi se sada okreću Poljskoj, kojoj u 4. kolu Lige nacija gostuju već u srijedu.

"Mi već gledamo na Poljsku. Za tri dana igramo tu utakmicu i idemo to odraditi maksimalno", istakao je Čustović.

Najavljene su nove promjene u sastavu za ovaj meč.

"Pa da, igrači koji su počeli protiv Sj. Irske su odmorili. Morali smo misliti na njih zbog velikog broja minuta. Na stručnom štabu je da napravi ekipu koja će izvući maksimum”" zaključio je Čustović.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.