14.10.2020. 21:33
0
Susret Poljska - BiH: Zmajevi na poluvrijeme otišli s dva gola zaostatka
Poljska i Bosna i Hercegovina igraju večeras u Wroclawu utakmicu četvrtog kola Lige nacija.

Ova utakmica važna je za Zmajeve i ostanak u elitnom rangu ovog takmičenja.

Od samog početka igrala se otvorena utakmica sa obje strane. Imali su i naši momci i Poljaci dobre prilike da postignu pogodak, no sve se promijenilo u 15. minuti kada je Anel Ahmedhodžić zaradio crveni karton.

Dalo je to domaćinu krila da krene u napad na gol Ibrahima Šehića.

Poljaci su poveli golom Roberta Lewandowskog u 40. minuti.

Pred kraj prvog poluvremena, Poljaci su poveli sa 2:0.

Strijelac u 45. minuti bio je Linetty.

Za Poljsku od 1. minute nastupaju: Szczesny, Kedziora, Glik, Bednarek, Reca, Goralski, Linetty, Jozwiak, Klich, Grosicki, Lewandowski. 

Duško Bajević odabrao je sljedećih 11: Šehić, Saničanin, Ahmethodžić, Cipetić, Kolašinac, Pjanić, Hadžiahmetović, Cimirot, Krunić, Džeko i Višća.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.