21.10.2020. 15:23
0
Prednacrt ugovora o zakupu stadiona 'Asim Ferhatović Hase' dostavljen FK Sarajevo
Općina Centar Sarajevo dostavila je na izjašnjenje Udruženju Fudbalski klub Sarajevo prijedlog teksta Prednacrta ugovora o zakupu stadiona "Asim Ferhatović Hase".

U pratećem aktu predloženog teksta ugovora, općinski načelnik Nedžad Ajnadžić je naglasio da ovaj prednacrt predstavlja polaznu osnovu u daljnjem procesu pregovora i iznalaženja zajedničkih rješenja u definisanju konačnog teksta ovog dokumenta, saopćeno je iz Općine Centar.

U skladu sa zaključcima Općinskog vijeća, usaglašeni prijedlog teksta ugovora između Općine i FK Sarajevo o zakupu ovog stadiona bit će upućen na razmatranje i odlučivanje Općinskom vijeću.

U tom smislu, ukoliko se tekst ugovora između dvije strane usaglasi, bit će upućen na razmatranje i odlučivanje na prvu narednu sjednicu Općinskog vijeća.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.