25.10.2020. 8:46
0
Blistavu karijeru Habib posvetio ocu, preminulom od korone: Kad je Allah s tobom, niko te ne može slomiti
Ruski borac Habib Nurmagomedov sinoć je pobjedio Justina Gaethja, a potom objavio da završava karijeru. Ovo je bila 29. Habibova pobjeda u karijeri, ali i zadnja.

Habib je kazao da je obećao majci da se neće više boriti, te da mu nema smisla biti u oktagonu ako njegov otac nije u njegovom uglu.


Habib je nakon pobjede objavio fotografiju na Instagramu i iskazao zahvalnost preminulom ocu Abdulmanapu.


 
 


"Kad je Allah s tobom, niko te ne može slomiti, niko. Hvala ti oče za sve, naučio si me svemu u životu, neka te Allah nagradi najljepšim mjestom u džennetu", poručio je Habib.


Podsjećamo, Habibov otac Abdulmanap Numagomedov preminuo je od posljedica koronavirusa u julu. On je bio Habibov trener i odveo ga je do samog MMA trona UFC-ove lake kategorije.

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.