22.11.2020. 22:50
0
Marca: Ronaldo se želi vratiti u Real, ali postoji jedan problem
Španska "Marca" piše kako se Cristiano Ronaldo želi vratiti u Real Madrid koji je napustio u ljeto 2018. godine, piše Index.hr.

Od kada je otišao u Juventus, Ronaldo je zahladio odnose s Realom. Nije se pojavio na dodjeli Zlatne lopte koja je otišla u ruke Luke Modrića, a od bivših saigrača ostao je u kontaktu jedino s Marcelo.

Ipak, stvari su se promijenile u martu ove godine kada je Ronaldo lično nazvao Florentina Pereza i zatražio mjesto u loži na El clasicu koji je odigran 1. marta.

Nakon toga je na društvenim mrežama proslavio ovosezonsku pobjedu Reala u El klasiku (1:3), dok je na Poljudu u ponedjeljak ugodno razgovarao s bivšim saigračima iz kluba Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem koji je u međuvremenu otišao u Chelsea.

Iako Ronaldo želi povratak u Real, a Juventus ne bi imao ništa protiv riješiti se njegove plate od 31 miliona eura godišnje, čini se kako Real nije zainteresovan. Prvaku Španije Ronaldo nije preskup, već klub nije zainteresiran za njegov povratak.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.