28.11.2020. 15:04
0
Sloboda uzela bod Zrinjskom na Tušnju
Nakon što su u prošlom kolu na Grbavici remizirali sa Željezničarom (2:2), fudbaleri Slobode ponovu su napravili odličan rezultat.

Ovaj put su na Tušnju u sklopu 16. kola osvojili bod protiv Zrinjskog.

Meč je završen bez golova 0:0.

Prvu šansu imao je Zrinjski u 26. minuti Luis Ibanjez (Ibanez) je šutirao direktno iz kornera, a Adnan Golubović odbranio krajnjim naporom snage.

Nova prilika za Zrinjski u 38. minuti. Anes Mašić je došao do lopte u kaznenom prostoru slobode i šutirao, ali to je otišlo za malo pored gola.

Zrinjski je nastavio s dominacijom i u drugom poluvremenu. Veliku priliku u 55. minuti propušta Mašić, čiji udarac sjajno brani Golubović.

Damir Zlomislić je u 66. minuti natrčao na jednu izbačenu loptu i šutirao za koji centimetar pored gola.

Do kraja nije bilo većih uzbuđenja.

Slobodi je ovo bio četvrti remi, dok je Zrinjski okončao seriju od četiri pobjede.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.