7.12.2020. 9:11
1
Znakovita poruka Barabareza na Instagramu: "Čemu je vrijeme, tome je i vakat"
Srgej Barbarez, legenda fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine zaintrigirao je sve fanove najnovijom objavom na Instagramu.

U opisu fotografije na Instagramu Barbarez je napisao: Čemu je vrijeme, tome je i vakat”-  što su brojni fanovi protumačili kao najavu priključenja Zmajevima.


Nakon neuspijeha Dušana Bajevića na klupi Zmajeva, savez je u potrazi za novim selektorom.



Na spisku potencijalnih kandidata za selektora Fudbalske reprezentacije BiH nalaze se Sergej Barbarez, Sergej Jakirević, Meho Kodro, Husref Musemić, Mirza Varešanović, Bruno Akrapović, Vinko Marinović, Slobodan Starčević, Rusmir Cviko, Mladen Krstajić, Savo Milošević, Marko Simeone, ali i Bugarin Ivaylo Petev.

Barbarez je često spominjan kao jedan od prvih kandidata, ali nikada nije bio izabran.

Da li je ovo skrivena poruka proslavljenog bh. fudbalera, ostaje da saznamo.



(Nermana Crnčalo)



1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.