15.12.2020. 20:27
0
Klopp: Spursi su postali mašina za dobre rezultate
Menadžer Liverpoola Jurgen Klop ističe da je Jose Murinho uradio impresivne stvari sa Tottenhamom, ali se nada pobjedi svog tima u srijedu.


Aktuelni šampion dočekuje lidera na tabeli u srijedu od 21 čas u okviru 13. kola Premijer lige.

S obzirom na to da je Tottenham prošlu sezonu završio na šestom mestu, novinari su upitali Kloppa da prokomentariše napredak sutrašnjeg rivala.

„Mourinho je pokazao nevjerovatne sposobnosti, impresivno je šta je uradio sa Tottenhamom. Veoma dobro su igrali ove sezone. Pretvorio ih je u mašinu za dobre rezultate. Ostvaruju ono što žele, uz dobru igru. Čak i kada nisu na maksimumu, pobjeđuju“, ocijenio je Klopp.

„Kad god igrate protiv Tottenhama, morate posebnu pažnju da obratite na Kanea i Sona. Njihov odnos sada funkcioniše na pravi način. Mogao bih mnogo dobrih stvari da kažem o Tottenhamu. Ali pokušaćemo da se borimo, pobijedimo“.

Liverpool i Tottenham imaju isti broj bodova iz 12 odigranih kola, ali tim iz Londona ima bolju gol razliku.
 
 


















0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.