26.1.2021. 19:21
0
Sutra predstavljanje Peteva, očekuje li se dolazak navijača?
Instagram
Ivajlo Petev (Ivaylo), novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, sutra će biti predstavljen u Nogometnom savezu BiH. Čini se da, bar prema najavama na društvenim mrežama da bi mogao imati i "doček", piše Avaz.
U pozivima koji kruže društvenim mrežama pozivaju se "oni koji na miran i dostojanstven način podržavaju inicijativu Savez napolje da dođu sutra, u srijedu, 27. 01.2021. godine u 13 sati ispred prostorija Fudbalskog saveza BiH".

Još nije poznato, je li neko zvanični organizator ovog okupljanja i da li će do njega zaista doći, ali čini se da se definitivno otvara front protiv Saveza. U pozivima na okupljanje naglašava se da sve treba proći mirno, a i to da se nose maske i poštuju epidemiološke mjere.

Petev treba biti predstavljen u 14 sati sutra, a najmanje što bilo kome treba su incidenti bilo koje vrste.


0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.