29.1.2021. 15:27
4
Džaba što mu je i sestrić Vico u NSBiH, Dodik poručio: Ja nisam navijač reprezentacije BiH, volim Srbiju. BiH neće zaigrati u Banjaluci!
Milorad Dodik danas je na press konferenciji govorio o fudbalskoj reprezentaciji BiH i radu NSBiH.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, budući predsjednik NSBiH, Vico Zeljković, je sestrić Milorada Dodika.

Dodik je rekao kako neće podržati incijativu da fudbalska reprezentacija zaigra u Banjoj Luci bez obzira ko je predsjednik saveza, a to će uskoro biti njegov sestrić.

"To bi bio događaj visokog rizika i nama to ne treba. Ja nisam navijač reprezentacije BiH, ali nisam imun da podržim dobre poteze", rekao je Dodik.

"Volim kad Srbija pobjeđuje u bilo kojem sportu i kad se Igokea uključi u top 16 ekipa Lige šampiona FIBA-e", izjavio je Dodik, inače predsjedavajući Predsjedništva BiH, za one koji nisu znali.

4
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.