4.2.2021. 16:39
0
Boris Cmiljanić novi igrač FK Sarajevo
Boris Cmiljanić novi je igrač Fudbalskog kluba Sarajevo.

Dvadesetčetverogodišnji crnogorski internacionalac potpisao je do ljeta 2022. godine uz mogućnost produženja ugovora na još jednu sezonu.

- Svjestan sam gdje sam došao i da su ambicije kluba velike. Mislim da je suvišno govoriti o šampionskoj ekipi koja već treću zimu dočekuje na prvom mjestu na tabeli. Zahvaljujem se stručnom štabu na ukazanom povjerenju i obećavam da ću dati sve od sebe da ispunim očekivano. Svjestan sam isto tako i velikog broja navijača koje klub ima, te sam i prije potpisa dobio poruke podrške. Spreman sam opravdati očekivanja i učiniti navijače sretnima - kazao je ovaj nogometaš.  

Cmiljanić je do sada nosio dres Budućnosti, PSV-a u Nizozemskoj, Slovana iz Bratislave, Levanta… Upisao je nastupe i za omladinske selekcije reprezentacije Crne Gore, a može igrati na poziciji centralnog napadača kao i desnoj i lijevoj strani, saopćeno je iz FK Sarajevo.  

Cmiljanić se već danas pridružio ekipi na treninzima u okviru priprema za proljetni dio sezone.

(Fena)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.