11.3.2021. 12:12
1
Pjanić: Napravili smo previše grešaka u Barceloni i to nas je koštalo
Ronaldo i Messi? Nevjerovatno je ono što su napravili u proteklim godinama. Juventus je također morao puno bolje. Žao mi je što su ispali, rekao je bh. veznjak.
Barcelona nije uspjela nadoknaditi tri gola zaostatka iz prve utakmice protiv PSG-a (1:4), te je okončala takmičenje u Ligi prvaka već u osmini finala.

Revanš na Parku prinčeva završio je 1:1, a Barcu su prema mišljenju bh. reprezentativca Miralema Pjanića koštale greške na Camp Nouu.

- Prva utakmica nas je koštala prolaza, iako smo sve do kraja vjerovali da ćemo proći. Željeli smo postići brz gol, nismo uspjeli. Žao nam je, napravili smo previše grešaka na Kamp Nou i to nas je koštalo. Sada želimo osvojiti prvenstvo jer ćemo inače imati razočaravajuću sezonu - rekao je Pjanić u izjavi za "Sky Sports" nakon meča, prenosi Avaz.

Zatim je komentirao Cristiano Ronalda i Lionela Messija, te svoj bivši klub Juventus.

- Ronaldo i Messi? Nevjerovatno je ono što su napravili u proteklim godinama. Juventus je također morao puno bolje. Žao mi je što su ispali - rekao je Pjanić.

Pjanić ne igra previše kod Ronalda Koeman, ali tvrdi da poštuje odluke trenera.

- Svaki dan vrijedno treniram i spreman sam uvijek. Međutim, moram poštovati odluke. Nadam se da ću završiti sezonu na pravi način, a za ostalo ćemo vidjeti. Treba mi vremena da se naviknem - dodao je Pjanić.
(Mirza Kadić)
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.