21.3.2021. 22:32
0
Ibrahimović: Imam odgovornost da pomognem timu, na terenu i van njega
Milan je večeras poslije preokreta s 2:3 slavio u gostima u Firenzi kod Fiorentine i zadržao priključak za Interom (šest bodov i utakmica više).

Prvi gol je postigao Zlatan Ibrahimović, koji je nakon utakmice poručio kako je njegova odgovornost da pomogne timu na bilo koji način.

"Imam odgovornost da pomognem timu na način koji mogu. Na terenu i van njega. Tim je dobro reagirao u ovom intenzivnom periodu. Ispali smo iz Evropske lige i ostaje nam da se borimo za Skudeto, a ovakav povratak bio je veoma važan. Pokazalo se da imamo duh, mentalitet da se vratimo sa 1:2 i pokazali smo karakter. Moramo ovako da nastavimo", izjavio je Ibrahimović.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.