24.3.2021. 19:27
0
Petev odabrao startnih 11 za duel protiv Finaca
Večerašnji duel igrat će se na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju, koji je renoviran i otvoren u septembru 2020. godine.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će utakmicom u Helsinkiju protiv Finske otvoriti kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje će se 2022. godine igrati u Kataru, piše N1.

Selektor Ivaylo Petev u svojoj prvoj utakmici na klupi Zmajeva odlučio se za sljedećih 11 igrača:

Šehić, Ćivić, Saničanin, Hadžikadunić, Todorović, Cimirot, Pjanić, Gojak, Stevanović, Krunić, Džeko.

Finska će igrati u ovom sastavu: Joronen, Hamalaiinen, Arajuuri, Toivio, Raitala, Lod, Kamara, Kauko, Alho, Valakari, Pukki.

Večerašnji duel igrat će se na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju, koji je renoviran i otvoren u septembru 2020. godine, a može ugostiti 36.000 gledatelja, iako će tribine večeras biti prazne zbog pandemije koronavirusa.
Pravdu na večerašnjem susretu dijelit će Grk Tasos Sidiropoulos, a njegovi pomoćnici su Polychronis Kostaras i Lazaros Dimitriadis.

Duel između Finske i Bosne i Hercegovine počinje u 20:45 sati.

(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.