3.4.2021. 20:40
0
Ronaldo spasio bod Juventusu u gradskom derbiju
S ovim bodom Juventus je stigao na četvrto mjesto sa 56 bodova, koliko ima i peti Napoli.

Torinski derbi u 29. kolu talijanskog nogometnog prvenstva završio je rezultatom 2:2.

Juventus, koji je bio u ulozi gosta, poveo je preko Chiese (13), no Sanabria (27, 46) je s dva gola doveo Torino na korak do rijetke pobjede protiv gradskog suparnika, no Cristiano Ronaldo (80) je sretno i spretno poravnao na 2:2, piše SK.

S ovim bodom Juventus je stigao na četvrto mjesto sa 56 bodova, koliko ima i peti Napoli, protiv kojega će u srijedu igrati zaostalu utakmicu 3. kola, a dva boda mu bježi treća Atalanta. Torino je 17. sa 24 boda, dva više uz utakmicu manje od 18. Cagliarija koji se nalazi u zoni ispadanja.

Na vrhu je Inter sa 65 bodova i utakmicom manje, dok pet manje ima drugi Milan.

 

Pogledajte golove sa ovog meča.

 

 

(Mirza Kadić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.