7.4.2021. 16:54
0
Škotski mediji: Glasgow Rangersi odbili saradnju sa Željom
Iz FK Željezničar su objavili da će ovaj klub u budućnosti sarađivati sa slavnim Glasgow Rangersima, ali vijesti koje dolaze iz Škotske stvari predstavljaju na potpuno drugačiji način, kako prenose mediji sa Otoka.

Piše: H. Ahbabović

Kako piše "The Scottish Sun", Rangersi su procijenili da im sada ta saradnja ništa ne donosi i odustali su od aranžmana s timom s Grbavice.

- Rangers je odustao od saradnje sa najuspješnijim bosanskim klubom Željezničar. Vijesti iz Bosne tvrdile su kako se predsjednik Željezničara iz Londona Samir Cerić nadao da će narednih dana zaključiti saradnju, ali je Rangers stava da taj aranžman nije ono što traže - pišu Škoti.

Oni podsjećaju, da ugovor je o saradnji trebao donijeti najmanje dva kampa održana u Sarajevu, gdje bi osoblje Rangersa održavalo seminare i treninge za trenere i igrače omladinskog pogona.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.