8.4.2021. 8:22
0
Neymar suspendovan na tri utakmice!
Brazilac je u posljednjih 15 nastupa u francuskom prvenstvu zaradio čak tri crvena kartona.
Disciplinska komisija Francuske nogometne lige (LFP) suspendirala je napadača PSG-a Brazilca Neymara na tri utakmice, pri čemu je jedna utakmica uvjetna, zbog crvenog kartona dobivenog u derbiju protiv Lillea, prenio je N1.

Neymar je isključen u samoj završnici utakmice zbog guranja Tiaga Djalo koji ga je faulirao uz aut-liniju. Neymar je poludio, gurnuo ga, a potom su se igrači zakačili te su obojica isključena.

Neymar će propustiti utakmice protiv Strasbourga i St Etiennea. Zanimljvo, Brazilac je u posljednjih 15 nastupa u francuskom prvenstvu zaradio čak tri crvena kartona.

LFP je kaznio i Djala i to na dvije utakmice pri čemu je jedna uvjetna.

Lille vodi na tabeli sa 66 bodova, tri više od PSG-a, dok je treći Monaco sa 62 boda.

(Mirza Kadić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.