9.4.2021. 20:41
1
Dan pred El Clasico promijenjen sudija, iz Barcelone bijesni jer tvrde da Mansano "voli" Real Madrid
Dan pred utakmicu Real Madrida i Barcelone promijenjen je glavni sudija. Umjesto Antonija Mateua Lahoza, pravdu će dijeliti Jesus Gil Mansano.

Piše: H. Ahbabović

Odluka o promjeni donesena je usljed povrede Lahoza tokom meča Lige prvaka između Bayerna i PSG-a.

Odabir Mansana naišao je na negativne reakcije u taboru Katalonaca. S njim su često imali negativna iskustva, prije svih, Lionel Mesi Messi. Mansano na Argentinca, navodno, ima poseban pik i vjeruje se da je to razlog što mu olako pokazuje žute kartone, piše Avaz.

Dodatni razlog za nezadovoljstvo predstavlja i to što je 37-godišnjak svojevremeno fotografisan ispred stadiona "Santiago Bernabeu" dok je držao kesu sa grbom Reala. Sudija se tada branio riječima da je u kesi bio poklon za njegovog sestrića, ali je u Barceloni uveliko okarakterisan kao neprijatelj.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.