10.4.2021. 19:06
0
Amar Osim nakon drame na Grbavici: Neobjašnjiva utakmica i ni u jednu logiku se ne može uklopiti
FOTO: fkzeljeznicar.ba
Željezničar i Mladost iz Kaknja danas su odigrali nevjerovatnu utakmicu na Grbavici. Na kraju je bilo 4:4, a u posljednjih nekoliko minuta smo vidjeli pravu dramu na travnjaku Grbavice.

Piše: H. Ahbabović

Nakon sedam minuta igre gosti su imali prednost dva gola, trenutni rezultat je 1:3. Mladost je povela u trećoj minuti golom Nedima Hadžića, a samo četiri minute kasnije Amer Hiroš je eurogolom udvostručio prednost gostujućeg tima.

Zec je u 17. minuti smanjio na 1:2, a samo minut kasnije Hadžić je svojim drugim golom povisio na 1:3. Na 2:3 je smanjio Juričić u 68. minuti, a na 2:4 je povisio Alić iz slobodnog udarca, na maestralan način. Zec je odmah nakon majstorije Alića smanjio na 3:4, a konačnih 4:4 sa bijele tačke postavlja Štilić.

Treba istaći da je tim iz Kaknja utakmicu okončao sa čak dva igrača manje, jer su isključeni Žulj i Sadiku.

"Izvlačili smo bod u utakmici gdje smo 80 posto vremena proveli na njihovoj polovici. Dali smo četiri gola, primili četiri. Pokazali smo slabosti u odbrani koje ranije nismo, iako smo gubili utakmice. Neobjašnjiva utakmica i ni u jednu logiku se ne može uklopiti. Zadovoljni smo pristupom ekipe. Na kraju kad se nisi nadao zabiješ gol i ove utakmice se ne mogu tako lako analizirati", kazao je nakon utakmice trener domaćih, Amar Osim.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.