10.4.2021. 20:52
1
Predsjednik Mladosti nakon utakmice na Grbavici: Hiroš me šokirao kada mi je prenio šta mu je rekao sudija Mujić
Željezničar i Mladost iz Kaknja danas su odigrali nevjerovatnu utakmicu na Grbavici. Na kraju je bilo 4:4, a u posljednjih nekoliko minuta smo vidjeli pravu dramu na travnjaku Grbavice.

Piše: H. Ahbabović

Nakon sedam minuta igre gosti su imali prednost dva gola, trenutni rezultat je 1:3. Mladost je povela u trećoj minuti golom Nedima Hadžića, a samo četiri minute kasnije Amer Hiroš je eurogolom udvostručio prednost gostujućeg tima.

Zec je u 17. minuti smanjio na 1:2, a samo minut kasnije Hadžić je svojim drugim golom povisio na 1:3. Na 2:3 je smanjio Juričić u 68. minuti, a na 2:4 je povisio Alić iz slobodnog udarca, na maestralan način.

Zec je odmah nakon majstorije Alića smanjio na 3:4, a konačnih 4:4 sa bijele tačke postavlja Štilić.

Treba istaći da je tim iz Kaknja utakmicu okončao sa čak dva igrača manje, jer su isključeni Žulj i Sadiku.

Predsjednik Mladosti, Mensur Mušija, se oglasio nakon utakmice, te je vidno bio potpuno razočaran suđenjem.

– Napišite da je Elvis Mujić kriminalno sudio. Ja to kažem po cijenu kazne. Poslije ovoga više nema smisla. Nema smisla ulagati u fudbal. Ljudima poput Mujića nije mjesto u fudbalu – izjavio je Mensur Mušija.

Predsjednik Mladosti otkrio je još neke šokantne detalje.

– Moj igrač Hiroš me šokirao kada mi je prenio šta mu je rekao Mujić. Zaprijetio mu je Mujić da će ga isključiti. Zato smo ga izvadili iz igre. Zamislite na što smo prinuđeni, da vadimo najboljeg igrača, kako ga ne bi Mujić isključio. Šta vam to govori. Pola ekipe mi je izbacio. Kakva je svrha igrati? Kakvu poruku šaljemo ako gledamo ovako kriminalno suđenje. Želji ovo ne treba. Mujić je ovim odmogao Želji, a nas drastično pokrao. Kome da se žalimo poslije svega. Javnost je sve vidjela. Muka mi je od svega - poručio je Mušija.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.