7.5.2021. 12:41
0
Robert Levandovski prelazi u Chelsea?
Fudbalski klub Chelsea iz Londona zainteresovan je za jednog od najboljih igrača u Bayernu, međutim izgleda da se i Mancester city pridružuje trci oko ovog fudbalera.

Popularni ,,Plavci'' Levandovskog vide kao zamjenu sa Olivija Žirua, dok City planira da smjeni Serhija Aguera sa pozicije napadača. Oba engleska kluba su u potrazi za iskusnim, provjerenim i spremnim napadačem, s obzirom da su i Žiru i Aguero ušli u ozbiljne igračke godine. 
Međutim, pretpostavljalo se da će u tim doći daleko lađi igrač nego što je to Levandovski, koji ima pune 32 godine. 

Mnogi smatraju da Bayern iz Minhena ne bi bilo toliko uspješan bez upravo Levandovskog i iz tog razloga tim neće početi pregovore o mogućem transferu ukoliko je ponuda za obeštećenje ispod 60 miliona. 


Robert Levandovski je ove sezone na 31 utakmici u Bundesligi postigao 36 golova i sada juri rekord Gerda Milera od 40 pogodaka.

(Semra Šantić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.