25.8.2021. 20:40
0
Bh. reprezentativac morao prevoditi Srbinu, sve su dobro nasmijali
Bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić i srbijanski nogometaš Veljko Birmančević jučer su nastupili za Malmo i izborili plasman u grupnu fazu Lige prvaka. Nakon meča imali su intervju, za jednu švedsku televiziju, koji će im ostati u lijepom sjećanju.

Malmo je u dvomeču bio bolji od Ludogoreca s ukupnih 3:2. U uzvratu su Bugari pobijedili s 2:1, što je bilo nedovoljno za prolazak. Gol za goste iz Švedske postigao je Veljko Birmančević koji je ranije ove godine stigao iz Čukaričkog.

Birmančeviću ne leže strani jezici pa se Ahmedhodžić nakon utakmice našao u ulozi prevoditelja.

Bh. reprezentativac je preveo Birmančeviću sva pitanja, a on je rekao da je sretan što je baš njegov gol donio Ligu prvaka.

Ahmedhodžić je u jednom trenutku kolegi preveo poruku švedskih novinara kako će morati što prije naučiti njihov jezik, a Birmančević je odgovorio da hoće.

Pogledajte kako je sve izgledalo…


(Ajdin Balićevac)

 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.