16.10.2021. 11:36
0
Premijer liga BiH: Tuzla City na Grbavici, prvak u Trebinju
Tri utakmice 13. kola Premijer lige BiH bit će odigrane danas u popodnevnom terminu.

Prvi na rasporedu je duel između Leotara i Borca u Trebninju, gdje domaćin ima priliku da eventualnom pobjedom čak pređe u gornju polovinu tabele. No, ulogu favorita ipak ima aktuelni prvak, kojem također trebaju bodovi kako bi ostao u trci za Evropu. Duel će biti u prenosu na kanalu Arena Sport 1.

Na Grbavici gostuje Tuzla City, koji također lovi cijeli plijen, jer u svakom drugom ishodu lider Zrinjski bi se dodatno odvojio od ekipe iz Simin Hana. Sigurno je da će se nešto pitati i Željezničar, Plavi ove sezone nemaju poraza na vlastitom travnjaku. Susret će biti u prenosu na platformi Moja TV.


Sloboda će na Tušnju dočekati Radnik. Nema sumnje da su Tuzlaci favoriti, ali Bijeljinci su u nekoliko ovosezonskih mečeva pokazali kako svakome mogu biti tvrd orah.


(Patria)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.