26.10.2021. 12:06
0
Musemić: Možemo odigrati bolje nego u prethodnom meču na Grbavici
Fudbaleri Tuzla Cityja u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine u srijedu na Grbavici gostuju ekipi Željezničara.

Ovo će biti drugo gostovanje ekipe iz Simin Hana na Grbavici u desetak dana, a u prethodno meču poraženi su sa 2:1. Trener Husref Musemić nada se da njegova ekipa može odigrati bolje i doći do pobjede.

- Nismo bili miljenici sreće kada je žrijeb u pitanju. Ponovo igramo na Grbavici nakon nekoliko dana kada smo izgubili, što ne znači da ne možemo odigrati bolje i da popravimo neke stvari. Normalno da i mi i Željezničar imamo ambicije da idemo dalje, a vidjećemo ko će biti sretniji - rekao je Musemić.

Očekujem, kako kaže, korektnu utakmicu kao što je bila i u prvenstvu.

- Imat ćemo sve uslove za igru, misleći na teren i stadion koji je pravi fudbalski i svaki igrač bi poželio da igra na takvom stadionu - dodao je trener Tuzla Cityja.

Susret se igra u srijedu od 16.30 sati.

(FENA/A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.