19.11.2021. 10:58
0
Tomislav Ivković zamolio Manijake da ne pjevaju pjesmu od Dine Merlina jer ga ona "vrijeđa"
Tomislav Ivković, trener Željezničara, uputio je molbu Manijacima da, kako je tražio, trestanu sa pjevanjem pjesme Dine Merlina jer ga vrijeđa.

Vjerovatno se radi o stihovima pjesme:

"Zar je to sve što imam ja od tebe
Zar je to sve što je ostalo
Zar je to sve za ove duge godine
I ako je, premalo je."

"Molim navijače, posebno one s Juga, da onu pjesmu od Dine Merlina koja mene izuzetno vrijeđa da je pjevaju na drugim adresama jer igrači daju svoj maksimum. Tu je mnogo Željine djece koja osjećaju ovaj grb i njima treba pomoć, posebno kad se zna da im je to prva seniorska sezona", rekao je trener Želje na press konferenciji.

(H. Ahbabović)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.