28.11.2021. 21:15
0
Oglasio se Bodul nakon isključenja: Psovali su mi majku, nisam se mogao savladati
FOTO: jabuka tv
Na današnjoj utakmici između Širokog Brijega i Sarajeva (2:1) isključen je Darko Bodul, a fudbaler kluba sa Koševa oglasio se na Instagramu povodom toga.

U 55. minuti je došlo do haosa i varnica na terenu Pecare, a tom prilikom je Bodul ošamario Božu Vukoju, koji je ostao ležati na terenu. Ofanzivac bordo kluba dobio je direktan crveni karton.

“Ovom prilikom želio bih se oglasiti povodom nemilih događaja na današnjoj utakmici. Ali prvo bih čestitao mojim saigračima koji su na užasnom terenu ostavili srce i odigrali borbeno. Momci, kapa do poda”, napisao je Bodul.

Fudbaler Sarajeva preuzeo je na sebe krivicu za poraz na Pecari.

“Svu krivicu za poraz preuzimam isključivo na sebe te se izvinjavam svojim saigračima, stručnom štabu i naravno svim našim vjernim navijačima”, dodao je Bodul.

Potom je govorio o isključenju nakon što je ošamario fudbalera Širokog Brijega.

“Sada bih se osvrnuo na događaj koji je prethodio mom isključenju. Naime, tokom cijelog susreta suđenje je bilo ispod svakog nivoa. Nakon očiglednog starta sa leđa, koji bi se svugdje okarakterisao faulom za žuti karton, dosuđen je samo faul”, napisao je igrač Sarajeva, dodavši:

“Nakon mog negodovanja igrači Širokog krenuli su put meme i pri tome uputili psovke majke što nisam mogao da savladam u sebi i reagovao sam kako sam reagovao. Znam da to nije profesionalno i da sam svoj klub ostavio na cjedilu, ali ovo je bilo nešto jače od mene. Samo Sarajevo”.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.