8.1.2022. 14:16
0
Messi neće igrati u nedjelju protiv Lyona
Iz Paris St. Germaina su službeno objavili kako Lionel Messi neće igrati u nedjelju, na gostovanju kod Lyona, u utakmici 20. kola francuske Ligue 1.

Podsjetimo kako je Messi imao pozitivan nalaz na koronavirus tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, dok je boravio u rodnoj Argentini. No, već u utorak 5. siječnja Messi je dobio dva negativna testa na covid-19 čime je stekao i pravo povratka u Pariz.


No, iz vodeće momčadi francuske Ligue 1 su obznanili kako će Messi "nastaviti svoj individualni protokol oporavka tijekom idućih dana". U PSG-u su trenutačno pozitivni na covid-19 Angel Di Maria, Julian Draxler, Danilo Pereira, Layvin Kurzawa i Gianluigi Donnarumma.


PSG je trenutačno vodeći na ljestvici te ima deset bodova više od Marseillea koji je drugi. Lyon je tek na 13. mjestu. Nakon Lyona prvu sljedeću utakmicu PSG igra 15. siječnja na domaćem terenu protiv Bresta, prenosi Hina.


(FENA/ K.Bešlija)

 
MessiPSG
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.