27.1.2022. 21:44
0
Zvanično: Inter predstavio veliko pojačanje
Njemački reprezentativac Robin Gosens novi je fudbaler aktuelnog prvaka Italije Intera iz Milana, potvrđeno je to večeras.

Gosens u Nerazzurre stiže iz Atalante na pozajmicu do kraja sezone, a nakon toga tim iz Milana će imati obavezu otkupiti njegov ugovor za 25 miliona eura.

27-godišnji lijevi bek karijeru je počeo u Eltenu, a nastupao je još za VfL Rhede, Vitesse, Dordrecht, Heracles, a punu afirmaciju dpživio je u Atalanti za koju je potpisao 2017. godine. Tada je sjajni fudbaler stigao iz Heraclesa za samo milion eura.

Za pet sezona u timu iz Bergama odigrao je 157 utakmica, postigao 29 golova i dodao 21 asistenciju. Za Elf je nastupio 13 puta.

(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.