25.6.2022. 22:30
1
James Rodriguez napušta Katar i odlazi u Brazil
FOTO: EPA-EFE
Niz južnoameričkih izvora tvrdi kako je 30-godišnji kolumbijski veznjak Hames Rodriges (James Rodriguez) nadomak potpisa za brazilskog prvoligaša Botafogo iz Rio de Žaneira.


Katarski Al Rajan postigao je dogovor s Botafogom o visini obeštećenja za Rodrigeza, ono će iznositi 5,3 miliona eura, navodi Index.hr. 

Sad posao zavisi isključivo od Kolumbijca, čiji agenti pregovaraju sa gazdom brazilskog kluba Džonom Tekstorom (John Textor) lično oko plaće.

Rodriges je od kraja prošle godine igrač Al Rajana u koji je, pomalo iznenađujuće, prešao iz Evertona, nakon što je njegove sjajne igre u Premijer ligi prekinula povreda.

Prije Evertona nosio je dres Real Madrida, Bajern Minhena, Monaka, Porta, argentinskog Banfilda i kolumbijskog Envigada. 


(Aldina R.) 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.