26.6.2022. 9:25
1
Red Army zapalio nebo iznad Mostara povodom stoljeća postojanja "Rođenih"
Navijači Veleža su sinoć tačno u ponoć velikim vatrometom i bakljadom čestitali Rođenima sto godina postojanja.

U Mostaru je cijeli ovaj mjesec posveđen obilježavanju 100. rođendana. Promovisane su knjige Daria Mehmedovića o Muhamedu Mujiću, legendi Veleža, pa knjiga Saše Ibrulja o historiju kluba. Emitovan je i dokumentari film “Rođeni”.



U Narodnom pozorištu Mostar večeras se održava svečana akademija s početkom u 20 sati.

Svečanost će se nastaviti na gradskom trgu Musala velikim koncertom koji je najavljen za 22 sata, a muzički spektakl kako poručuju organizatori pripremit će Saša Đermanović, Elvedin Delić-Dela, Adnan Jerlagić, Čizma i Proleteri, Branko Đurić – Đuro sa grupom Bombaj štampa i jedinstveni Red Army Band.

(A. Balićevac)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.