11.8.2022. 12:12
0
Eldar Jusufović novi direktor FK Sloboda
Eldar Jusufović od ponedjeljka će zvanično obnašati dužnost generalnog direktora Fudbalskog kluba Sloboda iz Tuzle. Njegovo predstavljanje u klupskim prostorijama upriličeno je danas.


- Drago mi je što sam došao u poziciju da nakon dugogodišnje navijačke podrške klubu, u posljednjih godinu – godinu i po rada u marketingu, da sam imenovan na ovu funkciju. Poznajem situaciju u klubu. Dosta pozitivnih stvari se dogodilo oko kluba, ali i dosta propusta u organizacijskom segmentu. Poznajem situaciju sa navijačke strane i učinit ću sve da ispravimo te stvari. Zahtijevat ću da se poštuje klub, da se radi i da svi zajedno imamo jedan cilj, a to je uspješan i stabilan klub - kazao je Eldar Jusufović. 

Negativna atmosfera je oko kluba ali, smatra on, nije toliko loša situacija koja se prikazuje javnosti te da su vrata kluba otvorena za svaku informaciju, ali i za sve one koji se žele uključiti u rad kluba.

- Bit će promjena u organizacionoj strukturi. Planiramo se posvetiti sferi marketinga jer ima dosta prostora za napredak. Stavit ćemo fokus i na rad u omladinskim pogonima - zaključio je on.

Pored najava i poziva navijačima da podrže klub, Jusufović je potcrtao i da će se naredne godine organizovati Memorijalni turnir Mustafa Hukić - Huka.  



(Fena / Aldina R.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.