26.8.2022. 0:01
0
Gaf NS BiH: Prvo čestitali Zrinjskom plasman u grupnu fazu, pa izbrisali objavu
Nogometni savez Bosne i Hercegovine napravio je gaf na zvaničnoj Facebook stranici čestitavši Zrinjskom plasman u grupnu fazu UEFA Konferencijske lige.

Plemići su poslije velike drame ispali iz play-offa poslije jedanaesteraca, nakon velike fudbalske tragedije i prije toga primljenog gola u posljednjim sekundama produžetaka ostali bez historijskog podviga bh. klupskog fudbala.


Međutim kada su osobe zadužene za ažuriranje objava na društvenim mrežama saveza shvatile da su napravile grešku ubrzo su ukolnili objavu, te postavili novu, na kojoj su ispravili grešku.


Nije ovo prvi put da glavna kuća fudbala u BiH pravi gafove. I predsjednik Vico Zeljković je u maju ove godine napisao da će prisustvovati utakmici U-17 ženskih fudbalskih reprezentacije BiH i Finske, iako su mlade Zmajice taj dan igrale protiv Nizozemske. Kasnije je i predsjednik Zeljković brisao objave i bio primoran praviti korekcije, prenosi N1.


(Admir O.)

Zrinjski
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.