3.9.2022. 17:33
0
Musa: Pokazali smo da se sa svima možemo nositi
Džanan Musa je s 30 poena bio naš najbolji pojedinac u poraz od Njemačke (92:82).

- Statistika pojedinca ovdje nije bitna. Pobjeda i poraz se jedino gledaju. Mi smo izgubili od jedne kvalitetne ekipe. Da li smo imali šanse da dobijemo - jesmo. Na kraju krajeva, ovo je sport. Nekad ode na jednu, nekad na drugu stranu. Mi se nadamo da će naučiti iz ovih grešaka. Već sutra jedna ozbiljna, teška utakmica. Ovo što prije moramo zaboraviti - rekao je Musa.

Musa se zahvalio brojnim navijačima koji su bodrili naš tim danas u Kelnu.

- Hvala navijačima. Žao mi je što nismo uspjeli ostvariti pobjedu jer je bila kao domaća utakmica. Stvarno smo se borili, dali smo sve od sebe, zadnje atome snage smo ostavili na terenu. Nadam se da će i u narednim utakmicama biti uz nas - kazao je Musa.

Potom je iznio očekivanja od sutrašnjeg meča sa Slovencima.

- Pokazali smo da se sa svima možemo nositi. Kao što smo dobili Francusku Moramo pristupiti toj utakmici kao da su najbolji na svijetu. Dat ćemo sve od sebe. "Potući" ćemo se sa njima u košarkaškom smislu - dodao je Musa.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.