6.9.2022. 11:19
0
Petev sutra objavljuje spisak za utakmice sa Crnom Gorom i Rumunijom
Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev u srijedu će objaviti spisak igrača za na koje računa u preostale dvije utakmice u okviru grupe 3 Lige B UEFA Lige nacija.

U petom kolu, 23. septembra bh. tim se u Zenici sastaje s reprezentacijom Crne Gore, a zatim u posljednjem kolu, tri dana kasnije, gostuje selekciji Rumunije.

Nakon četiri kola BiH zauzima prvo mjesto u grupi sa osam bodova, dok je Crna Gora druga sa bodom manje. Finska je na trećem mjestu sa četiri boda, dok je posljednjeplasirana Rumunija osvojila tri boda.

(FENA/A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.